Ryd ud i din garderobe (og i dit hoved)

Når en strikketrøje bare ‘sparker joy’

Jeg husker tydeligt sidste vinter, da jeg ledte og ledte og ledte efter den perfekte strikketrøje – med den der perfekte krave, som ikke er for høj, men heller ikke for lav… og heller ikke produceret i 100% plastik.

 

Jeg er rigtig god til at “like” tøj i forskellige tøj-apps. Og tilfældigt får jeg for nogle uger siden trykket mig ind i Zalandos app på min telefon, hvor jeg har gemt en strikketrøje fra American Vintage.

Da jeg har “liket” strikken, har jeg helt sikkert tænkt, at strikken bare var for dyr. Og i mellemtiden var den blevet udsolgt hos Zalando. Men ærligt, 1000 kr. for en strik, er det ikke for dyrt?

 

Men hen over sommeren har noget resoneret med mig. Via Johanne fra BedreMode’s Instagram-story hører jeg mantraet: “Når du overvejer at købe et nyt stykke tøj, bør du også altid overveje, om du vil komme til at bruge det pågældende stykke tøj minimum 30 gange”.

Først fik jeg skide dårlig samvittighed, for jeg ved at der er masser af items i min garderobe, som jeg slet ikke vil få brugt eller har brugt 30 gange…

Men dén der strikketrøje, med den perfekte krave og i naturlige materialer – den vil jeg absolut som minimum få brugt 30 gange. Og pludselig var 1000 kr. ikke dyrt for mig for netop den strik.

Så her er den altså – min nye strikketrøje, med den perfekte krave og i naturlige materialer – Zapitown fra American Vintage.

Jeg er så mega glad for den og jeg vil bare gerne have <10 grader hver dag, så jeg kan gå med den altid.

 

MØS – indtil vi ‘snakkes’ igen ♡

HIGH FIVE – Frederikke Therese

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer eller spørgsmål til indlægget.

Her kan du skrive en kommentar eller et spørgsmål

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ryd ud i din garderobe (og i dit hoved)